Snima se posljednji film o Shreku

USA Today je objavio prve fotografije iz DreamWorksovog animiranog filma Šrek Forever After, koji bi trebao biti zadnji dio serijala o velikom ogru.

Film bi trebao doći u kina 21. svibnja u 3D formatu, a prvi foršpan trebao bi biti prikazan na premijeri novog filma James Camerona Avatar, koji s prikazivanjem počinje 18. prosinca.

Redatelj Mike Mitchell rekao je za novine da će u novom filmu Šreka mučiti osjećaj pripitomljenosti. Izgubio je svoju divlju stranu. Nekada su seljaci bježali od njega u strahu. Sada idu k njemu i mole ga da im se potpiše na vile i baklje.

Kako bi povratio svoju ogarsku bit, dogovori se s Rumpelštilskim, kome glas daje Walt Dohm, glavni scenarist filma. Dogovor pođe krivo i Šrek se mora suočiti sa verzijom života u kojem njega nikad nije bilo.

Magarca tjeraju da vuče zaprežna kola, debeli i lijeni Mačak u čizmama mijenja svoj mač za rozi luk, a Rumpelštilski vlada kraljevstvom…

Komičarke Kathy Griffin i Kristin Schaal iz Leta konkorda dat će glasove vješticama koje gone ogrove. Na strani dobroga je podzemni pokret otpora koju vodi Jon Hamm iz Dečkiju s Madisona, koji glumi najzgodnijeg ogra kojeg ste ikad vidjeli, u šali kaže Mitchell.