Disney On Ice u Areni

Ljubitelji slavnog Mickeya Mousa i njegove družine doći će na svoje od 11. do 13. prosinca, kada će u zagrebačkoj Areni biti uprizoren dosad najveći glazbeno-scenski spektakl u Hrvatskoj.

Spektakl Čudesno putovanje Mickeya i Minnie dvosatni je presjek predstava s popularnim Disneyevim likovima. Turistički vodiči Mickey i Minnie s publikom će posjetiti poznate Disneyeve priče: Malu sirenu, Kralja lavova, Lilo i Stitch i Petra Pana.

Spektakl kompanije Disney On Ice predstavlja međunarodni tim nagrađivanih klizača, odličnih koreografa i skladatelja, dopunjen poznatim pjesmama iz Disneyevih crtanih filmova i klasika rock' n' roll glazbe, što će biti užitak za cijelu obitelj. Putovanje puno zabave odvest će gledatelje na čak četiri egzotična odredišta na kojima žive Disneyevi prijatelji.

Neobičan spoj glazbe inspirirao je koreografa Cindya Stuarta da ubaci pokrete iz originalnih filmova, poput plesa gusara. Ovaj je spektakl mnogo više od putovanja kroz omiljene Disneyeve priče, to je putovanje kroz emocije", kaže reditelj Jerry Bilik.

Ukupno će biti održano pet nastupa, a ulaznice će se moći kupiti putem interneta i na mnogim prodajnim mjestima.