Split ima svjetskog prvaka u break danceu

Četrnaestogodišnji Josip Krnić juniorsko je zlato u rodni grad donio s nedavna svjetskog prvenstva u danskom Kopenhagenu. To mu je drugo svjetsko zlato, a u svojoj karijeri osvojio je i osam medalja u Hrvatskoj. Njegovo plesačko umijeće doslovce - oduzima dah.

Od Josipove vrtnje, zavrtjeti se može samo onima koji ga gledaju. Josipu neće jer je najbolji, dokazao je svojom pobjedom nad jakom svjetskom konkurencijom.

Super iskustvo, upoznali smo preko 1000 plesača, i baš je super bilo, oduševljen je Josip koji je suce zadivio spretnošću koju pokazuje u svakome pokretu.

U breakdanceu se je specijalizirao, kaže, za power maze… to je akrobatika, salto, vrćenje na ruci. Ples mu je ispunio život do kraja, ne zna kako bi bez njega.

Od prvog Josipovog plesačkog pokreta u klubu su shvatili da je dječak poseban. Šest godina gotovo svakodnevnih treninga cijena je svjetskog uspjeha koju Josip rado plaća.

Josip uživa u uspjehu, ali ne gubi vrijeme. Sprema se za nove plesačke izazove, nada novim medaljama, a raduje onom najvažnijemu - druženju i novim prijateljima.

Je li Josip stvarno toliko dobar u break danceu, pogledajte u videoprilogu.