"Oblačno s ćuftama 2" najgledaniji film

Nastavak animiranog hita pomeo je konkurenciju u američkim kinima tijekom vikenda!

Ovoga vikenda u američkim kinima počeo se prikazivati nastavak animiranog hita iz 2009. godine – Oblačno s ćuftama 2. Ukupna kinozarada filma u prvom vikendu prikazivanja iznosi 35 milijuna dolara, što je za pet milijuna dolara više od prethodnog nastavka, koji se počeo prikazivati u ovo vrijeme 2009.

Podsjetimo, sveukupna svjetska kinozarada prvog dijela Ćufti iznosi oko 250 milijuna dolara, a s obzirom na izvrstnu zaradu novoga dijela tijekom prva tri dana prikazivanja, nastavak bi vrlo lako mogao zaraditi i znatno više.

Animirani film Oblačno s ćuftama 2 u hrvatska kina dolazi u četvrtak, 10. listopada.

Film će biti sinkroniziran na hrvatski, a neki od glumaca koji su posudili svoje glasove su Filip Juričić, Mia Krajcar, Siniša Popović, Robert Ugrina, Zoran Gogić i drugi.

O filmu:
Nakon katastrofalne oluje hranom u prvom filmu, Marin Prskalo i njegovi prijatelji prisiljeni su napustiti svoj grad. Marin prihvaća poziv svoga idola Chestera V da se pridruži kompaniji The Live Crop koja je dobila zadatak čišćenja otoka i u kojoj najbolji izumitelji na svijetu kreiraju tehnologiju za boljitak čovječanstva.

Kada Marin otkrije da njegova mašina i dalje radi i sada kreira mutantske hrano-zvijeri poput živih kiselih krastavaca, gladnih tacodila, škampopanza i jabučastih pitona on i njegovi prijatelji moraju se vratiti kako bi spasili svijet.

Trailer - "Oblačno s ćutfama 2"