Premijera Čudovišta u L.A.-u

U Los Angelesu je 17. lipnja održana svjetska premijera novog animiranog hita iz studija Disney/Pixar – „Čudovišta sa sveučilišta“!

Riječ je o nastavku jednog od najvoljenijih i najboljih Pixarovih animiranih filmova svih vremena – „Čudovišta iz ormara“ (Monsters Inc.), a radnja se vrti oko toga kako su se poslije najbolji prijatelji i suradnici Mate i Sale upoznali tijekom njihova studija na Sveučilištu za čudovišta.

Iz priloženih fotografija vidi se da su svjetskoj premijeri nazočili mnogi poznati holivudski glumci na čelu s Johnom Goodmanom i Billyjem Crystalom, koji su u engleskoj verziji posudili svoje glasove Čudovištima Mati i Saletu.

Od ostalih glumaca koji su se pojavili na svjetskoj premijeri „Čudovišta sa sveučilišta“ svakako se trebaju izdvojiti Cierra Ramirez, Adrian Pasdar, Caroline Sunshine, Sean Hayes, Jason Reitman, Ed Begley, Bobby Moynihan, Ming-Na, Joel Murray, redatelj filma Dan Scanlon i mnogi drugi.
Animirani hit „Čudovišta sa sveučilišta“ u hrvatskim kinima počet će se paralelno prikazivati kad i u ostatku svijeta, a posebna zanimljivost je i ta što će u kinima uz sinkroniziranu verziju zaigrati i originalna pa će svi oni koji to žele moći uživati i u originalnim glasovima „Čudovišta“.
Film „Čudovišta sa sveučilišta“ u hrvatska kina dolazi u četvrtak, 20. lipnja.