'Čudovišta sa sveučilišta' uskoro u kinima

Novi animirani dragulj iz studija Pixar u hrvatska kina stiže kad i u ostatku svijeta: 20. lipnja! Tako će se „Čudovišta sa sveučilišta“ (Monstery University) u domaćim kinima započeti prikazivati već za dva tjedna.

Ovaj animirani Pixarov film, kao i svaki do sada, biti će sinkroniziran na hrvatski jezik, ali će „Čudovišta sa sveučilišta“ u kinima biti prikazana i u originalnoj, engleskoj verziji. Oni koji žele moći će u kinodvoranama čuti originalne glasove Billyja Crystala, Johna Goodmana, Helen Mirren, Stevea Buscemija, Seana Hayesa i mnogih drugih.

Neki od hrvatskih glumaca koji su posudili svoje glasove Čudovištima: Pjer Meničanin, Stojan Matavulj, Ozren Grabarić, Branka Cvitković, Hrvoje Klobučar, Bojan Navojec, Žarko Potočnjak i mnogi drugi.

Sinopsis: Još od vremena kad je Mate Vidović bio malo čudovište, sanjao je o tome da postane veliki zastrašivač - i upravo je on taj koji zna da najbolji Zastrašivači dolaze iz Sveučilišta za čudovišta. Međutim, tijekom svog prvog semestra na Sveučilištu, Matini planovi padaju u vodu nakon što upozna Saleta Salečića. „Sale“ je rođeni Zastrašivač. Zbog njihovog pretjerano natjecateljskog duha koji izmakne svakoj kontroli obojica budu izbačeni iz elitnog programa za prave Zastrašivače. Da stvari budu gore, obojica shvate da će morati raditi zajedno, skupa s ogromnom grupom ostalih „običnih“ čudovišta, kako bi pokušali ispraviti ono što su skoro uništili.

U nastavku pogledajte sinkroniziranu kino najavu.