Glazbom protiv nasilja

U sklopu projekta Glazbom protiv nasilja među djecom i mladima - drugačiji održat će se koncert Ruka prijateljstva u KD-u Vatroslava Lisinskog 11. svibnja u 11 sati uz počasno pokroviteljstvo Skupštine grada Zagreba.

Projekt je dobio pozitivno mišljenje i pismenu podršku Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Agencije za odgoj i obrazovanje, a svoju podršku pružila je i prof. dr. sc. Gordana Buljan-Flander

Nastupaju: ambasadori projekta, dječji plesno – pjevački zbor " Arija / Klinci iz Dubrave " i prijatelji : Ivana Husar, Antonija Šola, Luka Nižetić, Bojan Jambrošić, Lamia Belošević, Dino Jelusić i djeca najvećih zagrebačkih zborova Zagrepčanke i dečki, Zagrebački mališani, Kikići, Genijalci, Bajka, Pahuljice, Allegro / Sesvetski klinci.

Program vodi: Karmela Vukov - Colić. Dijelit će se edukativni materijali prevencije nasilja nad djecom i mladima. Predstaviti ćemo pjesmu – himnu koncerta za koju je snimljen i spot, a kreće s promocijom od 2. svibnja 2013. "Ruka prijateljstva".

U pjesmi pjevaju sudionici koncerta, a svi izvođači i autori odrekli su se svojih autorskih i izvođačkih prava u korist savjetovališta "Luka Ritz".