'Ljubav za početnike' - o čemu se ne govori

'Ljubav za početnike' zabavna je i poučna jednosatna predstava, namijenjena je mladima iznad 11 godina, njihovim roditeljima, profesorima i pedagozima. Uz songove i video-projekcije obrađuje sva bitna pitanja emocionalnih turbulencija i seksualnosti toliko prisutnih tijekom odrastanja - bez predrasuda, prešućivanja i neugodnosti.

U predstavi Jasminke Petrović glume Dubravka Miletić, Gordana Gadžić, Ines Cokarić i Ante Krstulović. Režiju potpisuje mladi i nagrađivani redatelj Ivan Leo Lemo. Predstava je usklađena s naporima Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa o uvođenju zdravstvenog odgoja u škole, Ministarstva zdravlja i socijalne skrbi, ima pozitivnu ocjenu Agencije za odgoj i obrazovanje, kao i veliku podršku djece i roditelja, izjavila je ravnateljica Teatra Rugantino, Gordana Gadžić, koja i sama glumi u predstavi.

Teatar Rugantino su osnovali pokojni glumac Ivica Vidović i njegova supruga Gordana Gadžić. Od 1998. do danas u Teatru Rugantino su nastale brojne nagrađivane i društveno angažirane predstave. Među njima su: Ay Carmela, Terapija, Bog masakra, Antigona u New Yorku te Sa'će Božo, svaki čas.